Gastenboek

Froukje Simon
14-07-24 17:06:29
Fantastische salon! Ben eerst jaren bij een andere salon geweest die niet vriendelijk was en ik de laatste drie keren jankend naar buiten ben gegaan omdat mijn nagels totaal verpest waren, terwijl ik ze zelf al helamaal geprepareerd had qua vijlen. Ik zal de moeite sparen om haar naam te noemen, ze maakt haar eigen salon wel kapot. Na haar durfde ik eigenlijk niet meer, toch de stoute schoenen aangetrokken en bij Beauty Nails terecht gekomen. Wat een vakwerk en super vriendelijke mensen en schoon! En na vier weken zit de lak er nog steeds strak op, maar moet ik omdat de uitgroei teveel is🤣Morgen mag ik weer🥳
Chantal de Haas
11-05-24 15:46:56
Als je mooie nagels wilt hebben, ga dan absoluut naar deze salon. Heel vriendelijk en kundige medewerkers. Ik kom hier al twee jaar en nagels zijn nog nooit afgebroken. Heel goede kwaliteit.
Afspraken vinden ook altijd op tijd plaats. Echt een aanrader! Vijf sterren
Andrijana Jovanovic
08-05-24 17:50:54
Ik ben zelf Schoonheidspecialiste met achter grond als verpleegkundige. Ik ben al lang op zoek naar geweest voor een schoone nagel studio hier in Den Bosch. Dankzij mijn klanten en hún eigen ervaring ben ik terecht gekomen bij Beauty nails salon in Den Bosch:)
Ik was verbaasd over hoe hun dit zo goed zo netjes en ook heel snel vakkundig doen ! Met een woord : WAUW ! Salon is heel schoon aangezien dat ik in het centrum woon en bij heel veel nagel studio’s ben geweest waar ze mijn nagels deden als eerst niet hygiënisch en dan zeker duurder dan bij Beauty Nails .
Deze vrouwen hebben echt verstand in hun vak ! Ik ben volgende dag terug gekomen omdat ik zelf mijn nagel kapot heb gemaakt , ik werd meteen geholpen en zelfs gratis ! Echt een aanrader ! Mond tot mond reclame is de beste reclame blijf ik zeggen :)) Bedankt lieve dames van Beauty Nails !
Liefs ,

Andrijana
Aiste Z
02-10-23 21:22:27
would like to do nails on friday ( 06-10-2023). Remove old acrylic set and put new acrylic set.
C.M.J Broekmeulen
31-07-23 15:52:38
Absoluut niet hygiënisch. Mevrouw die mijn nagels deed had zelf vieze nagels. Geen handschoenen aan. Nu zit ik met vieze schimmel nagel. Kom er nooit meer!!!
Tonen: 5  10

Schrijf in het gastenboek wat je van uw bezoek vond wees wel netjes en geen grof taalgebruik aub

Bij klachten laat ons het dan weten zodat wel er wat aan kunnen doen. Schelden en grof taalgebruik zullen dan ook niet getolereerd worden.